Ervaringen

Wat Andere gasten vinden

Uw ervaring is onze grootste prioriteit. Ons aanbod vakantiehuizen is met zorg samengesteld. Lees hier wat andere gasten vonden van hun boeking via Gast in Toscane. Heeft u bij ons geboekt? Deel hier uw ervaring.

Rated 5,0 out of 5
12 december 2023

Prachtige locatie met een mooi uitzicht over de omgeving. Wij hadden het vrijstaande huisje aan het zwembad. Het huisje is prima uitgerust. De woning was zeer schoon en de gastheer is zeer vriendelijk. Er was airco, wat erg prettig was. Dichtbij is er een wijnproeverij en het zwembad was ruim en schoon.

Frits
Rated 5,0 out of 5
22 september 2021

De sfeer in de omliggende dorpen is betoverend. We voelden ons alsof we in een ansichtkaart waren gestapt.

Suzanne de Graaf
Rated 5,0 out of 5
22 september 2021

De eigenaar gaf ons waardevolle tips die onze vakantie extra speciaal maakten. Dankzij hem hebben we de verborgen schatten van de regio ontdekt.

Richard de Haan
Rated 5,0 out of 5
17 september 2021

De omliggende dorpen waren als een reis terug in de tijd. Elk met zijn eigen geschiedenis en charme.

Jacqueline Mulder
Rated 5,0 out of 5
14 augustus 2021

Ons verblijf in Toscane was als een droom die uitkwam. Het huis was een toevluchtsoord van comfort en stijl, met elk detail zorgvuldig overwogen. Het weer was perfect, waardoor we volop konden genieten van het buitenleven.

Willem van der Linden
Rated 4,0 out of 5
13 maart 2021

De sfeer in de omliggende dorpen is betoverend. We voelden ons alsof we in een ansichtkaart waren gestapt.

Jeroen van der Heijden
Rated 5,0 out of 5
12 maart 2021

De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij. Ze deden er alles aan om ons verblijf aangenaam te maken.

Chantal Bakker
Rated 5,0 out of 5
12 maart 2021

Dit vakantiehuis is een pareltje in Toscane. Authentiek en sfeervol, met alle moderne gemakken die je nodig hebt.

Martijn Vos
Rated 4,0 out of 5
7 januari 2021

De tuin is een oase van rust. Prachtige bloemen en groen creëren een ontspannen sfeer.

Miranda Vos
Rated 5,0 out of 5
7 januari 2021

Het weer was perfect voor het verkennen van de regio. Zonnige dagen maakten wandelingen door de heuvels extra aangenaam.

Arno Visser
4,8
Rated 4,8 out of 5
4,8 van 5 sterren (op basis van 120 reviews)

Elène van Zoest

Eigenaresse · Verliefd op Toscane

Al sinds mijn moeder 20 jaar geleden is gestart met Gast in Toscane heb ik de regio leren kennen. Veel van de huizen kennen we persoonlijk waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Een woning bij ons boeken staat voor hoge standaarden, persoonlijk contact en ondersteuning tijdens uw verblijf.