Disclaimer

Gast in Toscane opereert als een internet editor en dienstverlener voor eigenaren, beheerders, agentschappen, touroperators; Gast in Toscane is niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade, ongeval, diefstal of beroving veroorzaakt aan huurders, hun familieleden of aan hun eigendommen tijdens hun vakantie, zowel in de gehuurde accommodatie als elders.

Gast in Toscane is niet verantwoordelijk voor enige vorm van directe of indirecte schade veroorzaakt door het gebruik van haar website en de informatie daarop of door het gebruik van websites verbonden of geassocieerd met Gast in Toscane.

Zowel de eigenaars als de personen die de website van Gast in Toscane gebruiken om een accommodatie te zoeken zijn persoonlijk verantwoordelijk voor de resultaten van hun zoekopdrachten. De verantwoordelijkheid voor het gebruik van de informatie die beschikbaar is op de website van Gast in Toscane blijft volledig bij de gebruiker. Bovendien garandeert Gast in Toscane niet de juistheid van de informatie op haar webpagina’s. Onnauwkeurigheden en typografische fouten zijn mogelijk.

Gast in Toscane garandeert niet dat de geschreven of fotografische informatie betreffende het onderhoud, de individuele kenmerken en het personeel van de eigendommen op haar webpagina’s juist is. Personen die van plan zijn een woning te huren zijn zelf verantwoordelijk voor het controleren van de algemene voorwaarden.

Eigenaars hebben het recht om zonder voorafgaande kennisgeving de prijzen van hun eigendommen te wijzigen. Het is daarom noodzakelijk om een schriftelijke overeenkomst van de voorwaarden te hebben.