Over Gast in Toscane

Ons verhaal

Ruim 20 jaar geleden is mijn moeder, Addy, gestart met Gast in Toscane. Dit kwam voort uit haar liefde voor het land, de cultuur, het eten, de mensen, het weer en de prachtige vergezichten die Toscane te bieden heeft. Ieder jaar gingen mijn 3 zussen en ik mee met onze ouders naar Toscane. Het is dan ook niet vreemd dat zij de liefde voor deze fantastische regio op ons heeft overgebracht. 

Sinds 2003 is Gast in Toscane uitgegroeid tot een begrip onder Nederlanders en Belgen die op zoek zijn naar het ideale vakantieverblijf in Toscane. Daarom ben ik blij en verheugd dat ik, Elène, het stokje recentelijk heb mogen overnemen van mijn moeder. Ik kijk er naar uit om samen te werken met de lieve gasten die mijn moeder altijd heeft gehad en om nog veel meer nieuwe gasten te mogen helpen bij de ideale vakantie in Toscane.

Waar wij voor staan

Bij Gast in Toscane kunt u altijd rekenen op persoonlijk advies. Of het gaat om de locatie, het huis of leuke restaurantjes in de buurt. Ik help u graag om Toscane op de perfecte manier te ontdekken!

Een gedeelte van de Toscaanse vakantiehuizen op onze website hebben we zelf bezocht, of we zijn er zelf tijdens vakanties verbleven. Op basis daarvan geven we u graag advies op maat, zodat we samen met u de ideale Toscaanse vakantie kunnen samenstellen.

Alvast een fijne vakantie,

PS. Kunt u ook geen genoeg krijgen van Toscane? Volg ons op social media!

Gast in Toscane
Over Gast in Toscane

PS. Kunt u ook geen genoeg krijgen van Toscane? Volg ons op social media!